.elementor-heading-title {display:none;}

Уеб сайтът – защо е важен за бизнесът ни?

Тази седмица си мислим за важността на уеб сайтът. Има много фирми, които предлагат страхотни услуги или продават невероятни продукти. Но как ние потребителите да разберем за тях без присъствието им онлайн.
Липсата на уеб сайт в днешно време означава, че бизнесът е наполовина успешен. Ако все нещо не ви достига, но незнаете какво..то сега в съзнанието ви веднага ще изникне идеята за собствен уеб фирмен сайт.

А защо е важен ли?

Ще ви изтъкнем 5 причини, поради които е важно да имате уеб сайт:

1. 93% ОТ РЕШЕНИЯТА ЗА БИЗНЕС ПОКУПКА ЗАПОЧВАТ С ТЪРСЕНЕ В ТЪРСАЧКИ КАТО GOOGLE ИЛИ ПОДОБНИ

За да спечелите нови клиенти, трябва да разберете какви са вашите основни предимства, когато ви търсят клиенти, проучват фирми за предлагане на дадена услуга и правят покупка. В днешния свят мястото, където повечето хора с различни нужди отиват, е интернет, по-специално търсачка като Google и подобни.

Значение на уебсайта: С 93% от бизнес решенията и покупките, започват с търсене в търсачка, което означава, че ако нямате, продавате само на 7% от вашия пазар. Точно така, вие намалявате потенциалния размер на вашия бизнес с 93%. Особено, когато продуктът или услугата е с по-голяма стойност, то тогава около 40-50% от клиентите ще изберат да проучат цените онлайн, преди да пристъпят към покупка.

2. НАЛИЧИЕТО НА УЕБ САЙТ ПОКАЗВА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Друга причина, поради която уеб сайтът е важен за вашия бизнес, е, че има голяма част от клиентите, която дори няма да избере бизнеса ви като опция, без да имате такъв. От опит можем да твърдим, че когато работим с партньори, които нямат уеб сайт почти ги отписваме от партньорския си списък по една простичка причина – оставя у нас впечатление, че това е компания, която се управлява много зле.
Затова да уеб сайтът показва отношението към вашата собствена компания, как вие се грижите за марката си. Това е огледало как бихте се погрижили за нас ако наемем вашия бизнес за нашите нужди.

3.УЕБ САЙТЪТ ВИ ДАВА ЛЕСЕН ДОСТЪП

Всички хора, дори и вие самите, обичат да са информирани относно компанията, от която купуват или наемат за необходимата услуга. Наличието на уеб сайт улеснява много хората да ви намерят, да прочетат за вашата компания, да открият какво правите и да си отговорят на куп въпроси, които имат за услугата, която им е необходима. Ако намерят това при вас, то е почти сигурно, че са вашите нови клиенти.

4. УЕБ САЙТЪТ ПОМАГА ЗА НАМАЛЯВАНЕТО НА РАЗХОДИТЕ

Как намирате клиентите си в момента, без наличието на уеб сайт? Вероятно сте наели един или повече хора, които да търсят и да се обаждат на потенциални клиенти. Много по-лесно е когато присъствието ви онлайн работи за вас, с много по-малка инвестиция, отколкото инвестирането в допълнителен персонал.

5. ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ И РАЗПОЗНАВАЕМОСТ НА БРАНДА

Когато потребителите ви срещат по-често онлайн, това прави бранда разпознаваем и запомнящ се. Присъствието на фирмата ви интернет пространството помага на повече хора да достигнат до вас и така вие ставате сред разпознаваемите фирми в бранша. Това е от голямо значение при избор на фирма за дадена услуга.

Интернет пространството все повече обхваща ежедневието и икономиката ни. Става все по-предпочитан заради множеството информация на едно място и удобството да свършиш работата си, без да помръдваш от работното си място.
Колко пъти клиентите ви са се опитвали да ви намерят в интернет и не са успяли? На този въпрос трябва да се замислят всички компании, които нямат уеб сайт.

Ние, от Keydy Brand предлагаме изготвяне на уникален дизайн за уеб сайт. Без никакви теми и готови шаблони. За Вашият уеб дизайн се грижи уеб дизайнер с дългогодишен опит в бранша. Гарантирано във Вашата визия ще бъдат приложени новоситите в уеб дизайна и координирани с дейността цветове и елементи.