ЗА НАС

Ние сме женски екип от дигитален маркетинг и дизайн специалисти. Тук сме, за да дадем най-доброто от себе си и помогнем на добрите бизнеси да се развиват в днешния, постоянно променящ се свят на дигиталния маркетинг. Целта ни e да бъдем различни, да покажем, че ние жените можем да бъдем изключително креативни и да постигаме успехи всекидневно.
Желанието ни е да се превърнем в продължение на бизнеса, с който работим. Пълни с идеи и жадни за нови знания, ние се стремим да бъдем в крак с тенденциите в дигиталният маркетинг и социалните мрежи. Очакваме да научим повече за вашия бизнес и оценяваме всяка възможност да ви помогнем.

Кристина Любенова

„МАРКЕТИНГЪТ Е ИЗКУСТВО“

Маркетингът е централната жизнена линия на всеки бизнес, от онлайн медийни канали до офлайн промоционални канали. Независимо от размера на маркетинга и рекламата, генерирането на информираност, е от ключово значение за създаването и развитието на отличителен бранд за вашия бизнес, който ви помага да застанете над вашата конкуренция – и да поканите нови клиенти.

Умения

Marketing Communication
Brand management
Digital Marketing
Public relations

Сертификати

Даниела Георгиева

„НЯМА ВТОРИ ШАНС ЗА ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ“

Тъй като никога не може да повторите първо впечатление, аз професионален, творчески настроен дизайнер ще ви помогна при създаването и изграждането на вашата марка. Защото клиентите ви трябва да имат незабравимо впечатление за вашия бизнес още от самото начало – впечатление, създадено от марка, която познава себе си, благодарение на свързан и синхронизиран външен вид, и разбира се в съответствие с ценностите на компанията.

Умения

Adobe Creative cloud
HTML/CSS
Brand identity design
UI/UX design

Сертификати

Графичен и уеб дизайнер