.elementor-heading-title {display:none;}

Дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг е важна част от нашето ежедневие. Все повече свикваме да пазаруваме онлайн или да поръчаме услуга, без да се налага да ходим някъде и да губим време.

Този тип маркетинг съчетава в себе си различни направления като изготвяне на креативно съдържание, присъствие и реклама в социални мрежи, имейл маркетинг, реклама в Google и оптимизация в търсачките. Всички тези направляния работят
„ръка за ръка“ за една успешна онлайн маркетинг стратегия.

Направленията в дигиталния маркетинг са взаимно свързани и завършват един цикъл от процеси, който трябва да се изпълни за максимален успех на бранда и бизнеса ти. 

01/ Съдържание
Важна част от дигиталния маркетинг е фокусирана върху създаването, публикуването и разпространението на съдържание за определена таргет аудитория. Той се използва от различни бизнеси, за да популяризира даден бранд, стока или услуга, да увеличава броя на потребителите и да стимулира онлайн продажбите.
02/ Популяризиране в социални мрежи
Стратегията за социални медии започва с цялостен поглед върху вашата организация – вашата марка, целите ви и най-добрият начин да достигнете до вашата аудитория се разглеждат. Комбинирайки органични тактики и платена реклама в социалните медии, ние създаваме обхващащ план за достигане до подходящата аудитория за вашата марка.
03/ Имейл маркетинг
Чрез имейл маркетингът имаме възможност да информираме заинтересовани потенциални и настоящи клиенти на бизнеса, може да включва изпращане на информация през определен период или в подкрепа на кампания.
04/ Реклама
Дигиталната реклама играе важна роля в развитието на бранда и продажбите ви. Тя насочва вашето послание към точната аудитория, на която искате да го споделите. Рекламата може да бъде платена реклама в Google или Facebook, Linkedin (зависи от типа аудитория).
05/ SEO
SEO услугите, често са изпълнявани заедно с платени услуги за търсене, включват проучване на ключови думи за това, което търси вашата аудитория, както и техническа оптимизация на вашия сайт.
Previous slide
Next slide

Какъв е процеса на работа?

1

Проучване

Попълнете формата за запитване, за да имаме повече информация за бизнеса ви и да направим проучване.

2

Стратегия

След като имаме повече информация за бизнеса и изискванията ви, ще можем да направим подробна стратегия за действие.

3

Обсъждане

Запознайте се подробно с нашето предложение за развитие и ще направим онлайн среща, за да коментираме подробностите

4

Изпълнение

Изпълнението на стратегията е следващата и ключова стъпка за развитието на бизнеса 

5

Анализ

След всеки месец изпълнена стратегия идва време да анализираме и подобряваме резултатите за следващия месец