Дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг е важна част от нашето ежедневие. Все повече хората свикваме да пазаруваме онлайн или да поръчаме услуга, без да се налага да ходим някъде и да губим време.

Този тип маркетинг съчетава в себе си комуникационни канали като съдържание, маркетинг чрез социални мрежи, имейл маркетинг, реклама в Google и оптимизация в търсачките.  Всички тези канали работят „ръка за ръка“  за една успешна маркетингова стратегия.

Ние от Keydy Brand сме събрали за Вас знанията, уменията и опита на специалисти в бранша, за да направим Вашият бизнес успешен и разпознаваем.

Съдържание

Важна част от дигиталния маркетинг е фокусирана върху създаването, публикуването и разпространението на съдържание за определена таргет аудитория. Той се използва от различни бизнеси, за да популяризира даден бранд, стока или услуга, да увеличава броя на потребителите, да стимулира онлайн продажбите и пр.

Дигитален маркетинг - Агенция за дигитален маркетинг и дизайн KeydyBrand

Социални медии и реклама

Стратегията за социални медии започва с цялостен поглед върху вашата организация – вашата марка, целите ви и най-добрият начин да достигнете до вашата аудитория се разглеждат. Комбинирайки органични тактики и платена реклама в социалните медии, ние създаваме обхващащ план за достигане до подходящата аудитория за вашата марка.

Имейл маркетинг

Чрез имейл маркетингът имаме възможност да информираме заинтересовани потенциални и настоящи клиенти на бизнеса, може да включва изпращане на информация през определен период или в подкрепа на кампания.

mail
web-page

SEO

SEO услугите, често са изпълнявани заедно с платени услуги за търсене, включват проучване на ключови думи за това, което търси вашата аудитория, както и техническа оптимизация на вашия сайт.

 

Дигитален маркетинг по време на криза

Във времената на криза и социално дистанциране, все повече се използва интернет пространсвото за продажби на продукти и услуги. Ние искаме да помогнем на малкия и среден бизнес с разитието си в дигитална среда. Затова имаме специално предложение на преференциална цена.

Цялостен дигитален маркетинг

699лв месец
  • Маркетинг стратегия
  • Криейтив, уникален дизайн
  • Съдържание за блог 4бр.
  • Поддръжка и реклама в социалните медии
  • Имейл маркетинг
  • Реклама в Google
  • Отчет на резултатите*Цената е без включено ДДС
    *Офертата може да варира спрямо нуждите на конкретния бизнес

01

Разговор с клиента

Опознаване на дейността на фирмата.

02

Проучване на пазара

Проучване на пазара и оформяне на идеи.

03

Стратегия

Изготвяне на стратегия и обсъждане с клиента.

04

Обратна връзка

Изисквания за корекции от клиента.

05

Изпълнение

Изпълнение на плана, според избрания пакет.

Имате идея за проект?

Да я визуализираме заедно!