.elementor-heading-title {display:none;}

Кои сме ние?

Keydy Brand е дигитална агенция, чиято страст е да разказва истории за успешни бизнес стратегии с правилната бранд визия и присъствие в дигиталния свят.

Ние се стремим да предоставим на клиентите си маркетинг екипът, от който има нужда всеки бизнес. Нашата мисия е да предоставим пълен пакет услуги, които са нужни за популяризиране и дигитализиране на бранда.

Ние сме girl team, който комбинира знанията и уменията си, за да създаде една цялостна услуга за бизнеса ви.

 

Ако имате нужда от маркетинг екип, но нямате бюджет за откриване на нов отдел в компанията си, ние като сработен вече екип, можем да бъдем вашият отдел.

С какво можем
да сме ти полезни

Всеки един проект приемаме като малко дете, на което трябва да дадеш
основата да се развива и да успява в живота.

Заедно можем да преминем от раждането на бранда и визията до неговото развитие и успех. Бранд дизайна и дигиталния маркетинг е нашето призвание и цел за развитие от няколко години насам.

Запознайте се
с нашия екип

Запознайте се
с нашия екип

Даниела Пенчева

Съ-собственик, Дизайнер

Като съ-собственик и основател на Keydy Brand, тя влага целия си потенциал и енергия в това, да бъде част от успехите на всеки един клиент. Нейната страст е дизайна. Тя не се задоволява с компромиси и всеки един детайл в дизайна е изпипан и завършен. Отскоро тя преоткри интересите си към дигиталния маркетинг и се включва активно в разработването на идейните стратегии за развитие на определен бранд. 

Кристина Кърджилова

Съ-собственик, Криейтив маркетинг

С нейните идеи всяка маркетингова стратегия става успешна кампания с добри резултати и много нови последователи. Тя ще изработи стратегията за развитие на твоя бранд и ще я доведе до най-добрите ви очаквания. 

Деница Дамянова

Рекламен експерт, Криейтив

Тя е първа приятелка с Google Ads и Facebook Business Manager. Следи всичко в цифри и отчита всеки един успех. Нейната страст са рекламните кампании, които завършват с резултати и успех. В нейни ръце всяка една реклама е в правилната среда и сред правилната аудитория.